[صفحه اصلی ]   [ English ]
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: مراسم یادبود سیدالشهدای خدمت و همراهان شهید رئیس جمهور، در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1403/3/7 |

مراسم یادبود شهادت آیت‌الله دکتر رئیسی و همراهان وی، دوشنبه ۷ خردادماه ۱۴۰۳ پس از اقامه نماز ظهر در مسجد الشهدای دانشگاه برگزار شد.
این مراسم با حضور دکتر میثم لطیفی (معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور)، هیات رئیسه دانشگاه و دانشگاهیان، برگزار شد و در آن پس از پخش کلیپ سخنان مقام معظم رهبری در خصوص درگذشت شهادت‌گونه رئیس جمهور، تلاوت قران و نوحه‌خوانی، حجت‌الاسلام والمسلمین شریف اصفهانی (مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه)، عروج شهادت‌گونه رئیس جمهور و همراهان را تسلیت و از جانب دانشگاهیان علم و صنعت ایران، به معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور خیرمقدم گفت. وی با بیان این مطلب که وجود و رفتار برخی افراد، متفاوت از دیگران و ویژه خودشان است و آیت‌الله دکتر رئیسی از این افراد بود، تاکید کرد: عروج آیت‌الله رئیسی، سیاست‌ورزی در جمهوری اسلامی ایران را به دوران قبل و بعد از خود تقسیم کرد.

در ادامه، دکتر لطیفی با تسلیت شهادت سید محرومان و خدمتگزار مردم و همراهانشان، به تبیین ویژگی‌های شخصیتی و مدیریتی رئیس جمهور فقید پرداخت. وی برنامه‌محور بودن، باور به دانشگاهیان و جوانگرایی را از بارزترین خصوصیات آیت‌الله دکتر رئیسی برشمرد و با تصریح بر اینکه آیت‌الله دکتر رئیسی، سبک مدیریتی امیدگرا داشت و خستگی‌ناپذیر برای خدمت به مردم تلاش می‌کرد، از روح بلند شهدا استمداد خواست پرچمی که به دست امام راحل (ره) برافراشته و در دست مقام معظم رهبری قرار دارد، به دست امام زمان (عج) رسانده شود.

دفعات مشاهده: 947 بار   |   دفعات چاپ: 88 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657