[صفحه اصلی ]   [ English ]
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: تقدیر از دست اندرکاران شورای برنامه‌ریزی و مدیریت مراسم بزرگداشت روز معلم در سال ۱۴۰۳ ::
 | تاریخ ارسال: 1403/2/30 |

جلسه تقدیر از اعضای شورای برنامه‌ریزی و مدیریت مراسم بزرگداشت روز معلم در سال ۱۴۰۳، در روز شنبه ۲۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳، با حضور دکتر یونسیان (سرپرست دانشگاه) و مهندس خالقی (مشاور رئیس و مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی) در محل سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، مهندس خالقی با بیان اینکه در برگزاری موفق مراسم روز معلم امسال، جمع کثیری از پرسنل و مدیران دانشگاه با هم همکاری نمودند اظهار داشت: نمایندگان ۱۳ بخش مختلف دانشگاه در قالب شورای برنامه‌ریزی و مدیریت مراسم بزرگداشت روز معلم، از چندماه قبل، برای برگزاری مطلوب این رویداد در حال برنامه‌ریزی و هم‌فکری بودند که نتیجه این همکاری، برگزاری مطلوب و شایسته مراسم امسال بود که جا دارد از کلیه همکاران در برگزاری جشن تشکر شود.

در ادامه دکتر یونسیان با اظهار رضایت از برگزاری مطلوب و شایسته مراسم روز معلم ۱۴۰۳اظهار داشت: هدف از این جلسه، تقدیر، تشکر و قدردانی از زحمات یکایک شما عزیزان می‌باشد. چرا که برنامه‌ریزی، اجرا، نظم و انضباط، رفاهیات، پذیرایی، سرگرمی‌ها، حضور اعضای هیات علمی و اساتید پیشکسوت و...  در مراسم امسال، در سطح بسیار عالی انجام پذیرفت.
در ادامه این نشست، اعضای شورای حاضر در جلسه به بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود پیرامون این مراسم پرداختند.
در پایان این نشست با اهدای لوح تقدیر و ثبت عکس یادگاری، از زحمات دست اندرکاران شورای برنامه‌ریزی و مدیریت روز بزرگداشت معلم،  تقدیر به عمل آمد.
گفتنی است آیین گرامیداشت مقام استاد در سال ۱۴۰۳، در روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ با حضور حدود ۴۰۰ نفر از اعضای هیات علمی و خانواده‌های در محل دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار گردید و در برگزاری این مراسم، ۱۳ بخش مختلف دانشگاه شامل حوزه ریاست، روابط عمومی، اداره خدمات، حراست، انتظامات، معاونت فرهنگی، معاونت دانشجویی، مرکز مشاوره، تربیت بدنی، فاوا، بهداری امور مالی و اداره تغذیه همکاری نمودند که نمایندگان این بخش‌ها در قالب شورای برنامه‌ریزی و مدیریت، مدیریت برگزاری این مراسم را بر عهده داشتند.

دفعات مشاهده: 736 بار   |   دفعات چاپ: 79 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657