[صفحه اصلی ]   [ English ]
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: جلسه کمیته مشورتی رابطان اداری رفاهی، با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1402/9/1 |
جلسه کمیته مشورتی رابطان اداری رفاهی، با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد

جلسه کمیته مشورتی رابطان اداری رفاهی ۳۰ آبانماه ۱۴۰۲ با حضور رئیس دانشگاه، مدیر کل حوزه ریاست، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع و مدیران این حوزه، در محل سالن جلسات ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه)، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات همه یاوران علمی دانشگاه و با تاکید بر اهمیت و اثرگذاری آنان، برخی اقدامات انجام شده در راستای کمک معیشتی به رغم مشکلات مالی دانشگاه اشاره کرد و تصریح کرد این علاقه در ما هست که هر کاری میسر شود برای احترام و رفاه حال کارکنان و دانشگاهیان انجام دهیم.

در این نشست صمیمی، تعدادی از اعضای کمیته به نمایندگی از کارشناسان حوزه خود به طرح مسایل و مشکلات مختلف پرداختند. پس از آن دکتر انبیاء و دکتر میرزامحمدی به موارد مطرح شده پاسخ و برای اجرای مواردی که منع قانونی نداشته و در حوزه اختیارات دانشگاه، قابل انجام است و نیز پیگیری مواردی که باید از طریق وزارت علوم یا هیات امناء به نتیجه برسد، قول مساعد دادند و برای اهدای یک سبد معیشتی برای ماه مبارک رمضان به همکاران دانشگاهی، علاوه بر پرداخت کمک رفاهی قانونی تاکید کردند.

در این نشست همچنین مقرر شد جلسات شورای رابطین اداری به طور منظم و در فواصل زمانی دو ماهه برگزار شود و در جلسه بعد، نتایج رسیدگی به مسایل مطرح شده در این جلسه از سوی معاونت اداری اعلام شود لذا از رابطان درخواست شد با ارتباط با همکاران، درخواست‌ها و مطالبات آنان دریافت و در جلسات بعد عنوان شود.

دفعات مشاهده: 806 بار   |   دفعات چاپ: 97 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657