صفحه اصلی::
پرسشهای متداول::
::

..
نظر شما راجع به این سایت چیست؟
بد

قابل توجه مدیران محترم گروه ها

آیین نامه بازنگری دربرنامه های درسی

آیین نامه ارزیابی درونی گروه ها

تماس باما

تلفن دفتر برنامه ریزی درسی

تلفن مدیر سایت

دورنگار

آدرس پست الکترونیکی سایت

cpor@iust.ac.ir

..
:: آیین نامه جدید دوره های کهاد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/6/11 |
قابل توجه معاونین آموزشی و مدیران گروه ها، اساتید و اعضای محترم هیئت علمی

با سلام و تحیت
احتراما به اطلاع می رساند در جلسه روز سه شنبه ۱۱ / ۶/ ۱۳۹۹ شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آیین نامه دوره‌های آموزشی کهاد (فرعی) به تصویب رسید که از تاریخ مذکور توسط دانشکده‌ها و گروه های مستقل آموزشی قابل اجرا است. به پیوست متن مصوبه آیین نامه مربوطه جهت استحضار و بهره برداری و نیز تدوین بسته های آموزشی کهاد دانشکده و گروه های آموزشی مربوطه ارسال می شود.
آیین نامه مصوب حاضر برای تنوع بخشی آموزشی و توسعه توانمندیها و مهارت‌های حرفه‌ای دانشجویان مقطع کارشناسی و ارتقای توان اشتغال پذیری آنان در دیگر زمینه های تخصصی مورد علاقه آنها در قالب دوره‌های کهاد (فرعی) موثر موثر خواهد بود. جهت مطالعه این آیین­ نامه اینجا کلیک کنید

دفعات مشاهده: 279 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر